Monday, 13 February 2012

Pogledajte naš showreel za 2011.

Pogledajte naš showreel za 2011. godinu. Moći ćete da vidite ukratko najbolje snimke koje smo napravili u predhodnoj godini.. Moći ćete da doživite atmosferu koju smo mi doživeli na venčanjima, krštenjima, rodjendanima i proslavama.. Zakažite snimanje Vašeg venčanja kod nas i mi ćemo učiniti da ono izgleda i bolje nego kako ga se sećate. Učinićemo sve da najbitnije i najlepše trenutke zabeležimo tako da ćete svakog dana želeti ponovo da ih doživite.. Dopustite da na naš način zabeležimo Vaše venčanje!

Venčanje :: Dragana + Aleksandar

Jedna od najlepših ljubavnih priča koju smo do sada radili. Dragana i Aleksa su zaista divan par i bilo nam je zadovoljstvo raditi sa njima! Bili su veoma opušteni i prirodni ispred objektiva sve vreme. I vreme nas je poslužilo - bio je to divan dan za venčanje, pa je sve prošlo i bolje nego što smo i sami očekivali!
From the bride: Za fotografisanje i video spot angažovali smo Danila Vasića koji je posao uradio sjajno! Njegova profesionalnost i talenat se vide na svakoj fotografiji iz wedding book-a i svakom minutu spota, i zato ih sa ponosom pokazujemo prijateljima. Preporučujemo ga svima koji prepoznaju kvalitet i žele pravu uspomenu! Prezadovoljni Dragana i Aleksa

Sunday, 12 February 2012

Pratite nas!

Pratite naš rad na www.danilovasic.com ili putem društvenih mreža Facebook i Twitter! Uskoro ćete moći da vidite neka nova venčanja i neke nove parove, a do tada ćemo vam prenositi utiske naših dosadašnjih klijenata, kao i naše doživljaje sa snimanja :)