Monday 26 March 2012

Naš intervju na www.wannabemagazine.com

Naš najčitaniji online fashion and lifestyle portal www.wannabemagazine.com je 24. marta objavio naš intervju u kome govorimo o našim počecima, modnoj fotografiji, planovima za budućnost..


WANNABE MAGAZINE: Danilo Vasić Studio predstavlja tim mladih profesionalaca. Kako je počela vaša priča?
DANILO VASIĆ: Prvu fotografiju napravio sam sa 14 godina. Sve se događalo sasvim slučajno i neočekivano. Posle samo nekoliko meseci rada počeo sam da osvajam nagrade na različitim takmičenjima. Zatim sam dobio poziv iz Milana od jednog od italijanskih najcenjenijih fotografa i tada sam shvatio da je fotografija definitivno moj životni poziv. Volim da radim sa ljudima i zbog toga sam počeo da se bavim modnom fotografijom.Već sa 17 godina dobio sam stalni posao u jednoj domaćoj modnoj agenciji. Tu sam stekao ogromno iskustvo i znanje. Preokret se dogodio kada su me prijatelji pozvali da fotografišem njihovo venčanje. Na fotografisanju sam osetio ogromnu količinu ljubavi i pozitivne energije. Dugo sam razmišljao i na kraju došao do jedinstvenog rešenja – prebaciću sve svoje iskustvo i znanje iz modne fotografije u fotografisanje venčanja.
Fotografija je priča za sebe. Kako biste opisali umetnost kojom se bavite?
Od samog osnivanja studija san mi je bio da pokažem ljudima da u svemu može da se pronađe umetnost – pa tako i u fotografijama venčanja. Želeo sam da napravim jedinstven spoj između mode i ljubavi, razuma i emocija.
Na koji ste projekat najponosniji i zbog čega?
Svaki projekat nam je važan i poseban na svoj način. Posebna je čast kada nam neko ukaže toliko poverenje da datum svog venčanja usklađuje prema našim slobodnim terminima, i na takve smo projekte najponosniji.
Ceo intervju možete pročitati ovde

Wednesday 14 March 2012

Naš intervju na www.klikdovencanja.com

Wedding portal www.klikdovencanja.com je danas objavio eksluzivni intervju u kome smo pokušali da  Vam objasnimo i približimo naš način rada. U intervjuu ćete naći odgovore na najčešća pitanja i dileme na koje nailazite u toku priprema za Vaše venčanje.
Koliko dugo se baviš fotografijom i kako je došlo do osnivanja Danilo Vasić Studia?
- Prvu fotografiju napravio sam već u 8. razredu osnovne škole, nakon čega sam se učlanio i u foto klub. Moram priznati da je presudnu ulogu u celoj priči imao i moj otac, koji je po profesiji akademski slikar i koji me je uveo u osnove fotografije. Nakon toga sam eksperimentisao sa devojkom i drugarima iz škole, koji su strpljivo čekali da ja “postavim sva svetla kako treba”. Brzo sam napredovao, i već nakon nepune 3 godine bavljenja fotografijom sam dobio posao fotografa u jednoj od naših najboljih modnih agencija. Tu sam stekao neprocenjivo iskustvo i znanje, kako o radu sa modelima tako i o samoj modnoj fotografiji. Kasnije su usledili brojni angažmani i fotografisanje poznatih ličnosti, kao i snimanja muzičkih spotova.
- Ali bez obzira na ljubav prema modnoj fotografiji, presudila je moja želja da najsrećnije i najlepše trenutke učinim večnim, kako fotografijama tako i pokretnom slikom. I bez obzira sto moje ime stoji iza svega, ipak je tu i “ženska ruka” moje verenice u kojoj nalazim inspiraciju za sve sto radim. Ona je ta koja unosi lepotu na snimanju i koja primećuje najsitnije i najlepše detalje bez kojih ni fotografije ni snimci ne bi bilo toliko interesantni… Na taj način nailazimo na balans izmedju “muškog” tehničkog i “ženskog” estetskog aspekta.
Par rečenica o tvom stilu.
- Od početka smo imali viziju da stvorimo spoj modne i venčane fotografije, kao i spoj komercijalnog videa sa tradicionalnim svadbarskim videom. To je nešto što definitivno predstavlja budućnost, a i tehnika je toliko napredovala samo u poslednjih par godina da je suludo uopšte i pričati o starom načinu snimanja i fotografisanja. Odlučio sam da prenesem svo svoje iskustvo koje sam stekao u estradnom i modnom svetu u rad na vencanjima, što je ustvari i dovelo do toga da se naše fotografije i snimci potpuno izdvoje u odnosu na konkurenciju. Još jedna veoma bitna stvar je to što su svi u timu usko specijalizovani za ono što rade na samom venčanju. Tako u našem timu imamo reportažnog fotografa i modnog fotografa, snimatelja istedicam operatera, organizatora, stilistu i asistente.

Ceo intervju možete pročitati ovde

Krštenje :: Dunja

Toliko lepote, radosti i stila na jednom mestu - bilo je prejednostavno zabeležiti ove trenutke. Klinci su bili toliko veseli i opušteni pred kamerama, zbog čega se njihova iskrenost vidi u svakoj sekundi videa i na svakoj fotografiji.

                                                                   
                                                         Danilo Vasic Studio :: Dunja's Christening from Danilo Vasic on Vimeo.
From mom: Fotografije su fenomenalne,a spot našeg rođendančića i krštenja je urađen tako da bi Danilu pozavideli i najveći profesionalci! 
Porodica Mirkovic

Monday 12 March 2012

Klik do venčanja!

Naše drugarice Marina i Marina su napravile fenomenalan sajt koji će Vašu dugu poteru za pravim stvarima pretvoriti u nekoliko klikova mišem! Svi znamo da organizacija venčanja nije laka i zato su one tu da Vam pomognu u važnim odlukama. Na sajtu se nalaze samo najbolji u svojim delatnostima i budite sigurni da nećete pogrešiti ako ih poslušate. Posetite njihov sajt: www.klikdovencanja.com


Drzite korak sa vremenom, vreme je za onlajn kumstvo. Sve što zamislite u vezi sa vašim venčanjem, tu je, na klik. klikdovencanja.com by Marina&Marina

Kanapče Radionica Sjajnih Stvari!

Kanapče je radionica u kojoj se male stvari prave sa puno ljubavi. Mi pravimo mala pakovanja radosti, pozitivnog duha i ljubavi za vaš svakodnevni život i vaš dom, a specijalnost nam je da vaše venčanje ili neku drugu važnu priliku pretvorimo u slavlje ljubavi.Ponosno ističemo da je Kanapče prijatelj prirode. Koristeći reciklirane materijale u izradi naših proizvoda, mi brinemo za okolinu i trudimo se da svojim radom ne nanesemo štetu sredini u kojoj živimo. 

Posetite njihovu facebook stranicu ovde i poručite jedinstvene stvarčice za vaše venčanje.
Za više informacija pozovite 064 16 85 114 (Sandra Gojić)
Ili pišite na: kanapche@gmail.com 














Venčanje :: Danijela + Miljan

Divni mladenci, divna atmosfera, divna energija - lepše nije moglo da bude. Danijela i Miljan su se od pocetka prepustili i ukazali nam potpuno poverenje, a mi smo to uspeli da iskoristimo na najbolji mogući način. Nažalost sve smo morali da završimo u jednom danu, pa nam je manje vremena ostalo za šalu i zabavu. :)






From the bride: Danilo Vasić je pravi izbor za vaše najsrećnije dane u životu!!! Saradnja sa njim je i više nego prijatna,a rezultati su očigledni. Prevazišao je sva naša očekivanja,a srećne trenutke učinio večnim. 
Danijela i Miljan