Friday 20 July 2012

OBAVEŠTENJE




















Od sutra 21.07.2012. Danilo Vasic Studio je na godišnjem odmoru sve do 05.08.2012.
Do tada nas možete kontaktirati putem maila studio@danilovasic.com ili na telefon 060 44 55 041.

Srdačan pozdrav,
Danilo Vasić

Venčanje :: Maja + Marko

Ovo je bilo najveće venčanje koje smo radili. Baš zbog toga zavidimo Maji i Marku kako su ostali smireni svo vreme, što je nama mnogo značilo, pa su zbog toga fotografije i video ispali bolje od ocekivanog. O atmosferi nećemo posebno pisati, jer se sve vidi na fotografijama, koje možete da vidite ovde, na našoj Facebook stranici ili na sajtu, a uskoro ćemo postaviti i video koji smo snimili, na koji sigurno nećete ostati ravnodušni.
Vencanje je bilo u Čačku i imali smo čast da na istom vencanju bude i Bane Nikolic, Majin brat, fotograf venčanja iz Amerike. 



From the bride and groom: Vreme provedeno sa Danilom i saradnja sa njim je nazaboravno iskustvo za nas, narocito sto su rezultat toga predivne fotografije i snimak kojima smo prezadovoljni! Gledajuci njegove prethodne radove, ocekivali smo mnogo, a dobili i vise od toga. Pre svega, na snimanju je bila opustena atmosfera, svi smo bili raspolozeni i nasmejani, sto je Danilo najbolje prikazao na fotografijama i snimku. Nenametljiv, skroman i talentovan docarao je pozitivnu energiju kojom i sam zraci i sve je bilo savrseno!Dobili smo najlepse moguce komentare za ceo materijal i to nam puno znaci. Sigurni smo da cemo za svaki naredni lep dogadjaj angazovati Danila, jer je ono sto on radi najlepsa uspomena za svaku porodicu! Veliki pozdrav za sve buduce mladence i najiskrenije vam preporucujemo Danila Vasica
S poštovanjem Maja i Marko