Saturday 29 September 2012

Krštenje :: Aleksandra

Pre mesec dana u Somboru smo radili prelepo krštenje male Aleksandre. Uvek nam je pravo uživanje da radimo sa decom i oni su naši omiljeni klijenti. :)
Aleksandra ima tek 9 meseci, ali ona je prava nestašna devojčica koja obožava da se fotografiše.







Venčanje :: Jelena + Alexander

Jelena i Saša su jednom rečju bili sjajni! Potrudili su se da celo venčanje bude zaista nezaboravan događaj za sve. Organizacija, dekoracija, hrana, bendovi.. Zaista se lepše nije ni moglo zamisliti.
Dva dana nakon venčanja smo otišli na Avalu i tamo proveli čitav dan gde smo se družili i fotografisali u isto vreme. Jedna od stvari koju najviše cenimo kod mladenaca je kada odvoje dosta vremena za fotografisanje i snimanje, jer smo onda sigurni da će sve teći lagano i opušteno i da će fotografije biti prelepe, Jelena i Saša su nam to omogućili i zbog toga njihove fotografije ostavljaju bez daha.
Njihovu priču možete pročitati na Wannabe Bride.

From the bride:  Ako za vaš najvažniji dan želite nešto novo, nesvakidašnje, drugačije, onda zasigurno treba da angažujete Danila Vasića. Mlad, maštovit, kreativan, pun strpljenja i entuzijazma, to su reci sa kojima se opisuje Danilo. Nemojte da vas zbune njegove godine jer radi se o pravom profesionalcu i velikom talentu koji će svaku vasu fotografiju pretvoriti u najlepšu bajku. Njegov rad je odličan ali o tome ne treba mnogo pričati jer možete i sami da se uverite gledajući njegove fotografije. S obzirom da do sada nismo imali iskustva sa profesionalnim fotografisanjem plašili smo se da li ćemo uopšte znati pozirati jednom takvom majstoru.  Međutim, kada radite sa jednom tako opuštenom i prijatnom osobom kao što je Danilo sve ostalo ide spontano i opušteno. Proveli smo jedan divan i zabavan dan sa Danilom a rezultat toga su predivne fotografije koje ćemo čuvati do kraja života. Još jednom veliko hvala Danilu i njegovom timu i nadamo se da ćemo uskoro ponovo sarađivati.

Jelena i Alexander


Thursday 6 September 2012

Venčanje :: Nataša + Aleksandar

Ovo je bilo prelepo venčanje, propraćeno sa puno ljubavi, smeha i zabave. Sve od venčanice do torte je bilo klasično, a moderno. Na svakoj fotografiji se vidi koliko pažnje su mladenci posvetili detaljima, kako bi sve izgledalo savršeno. Bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa Natašom i Aleksandrom.
Još jednom Wannabe Magazine je objavio priču o našim mladencima, koju možete pročitati ovde.




From the bride:  Za Danila i njegov tim smo saznali sasvim slučajno, preko društevene mreže, gledajući fotografije mladenaca odmah smo poželeli da sarađujemo, ne tražeći neku drugu opciju i ponudu. Danilo je mlad, profesionalan i pun ideja koje su totalno drugacije od svega sto se nudi na ovim prostorima . Trudi se da svaki par imam svoju priču i da se razlikuje od prethodnog, što mi je veoma bitno jer su današnje fotografije (kada su venčanja u pitanju) sve nalik jedna na drugu.. Atmosfera na snimanju je bila sjajna !! Bili smo opušteni, smejali smo se i uživali kao da se znamo ceo život što je dalo sjajne rezultate . I više od toga ! Video snimak se ni ne može opisati rečima , nestvaran, kao najlepsi ljubavni film..što nam potvrđuju i toliki pozitvni komentari . Toplo ga preporučujemo svima koji planiraju da važne momente zabeleže fotografijom ili video snimkom . Veliki pozdrav !

Venčanje :: Iva + Miomir

Kao i uvek, sa vama delimo trenutke sreće i ljubavi koje smo zabeležili na venčanjima. Ovoga puta uživaćete u fotografijama Ive i Miomira i njihovom romantičnom slavlju. 
Iva se godinama bavila manekenstvom, tako da nam je bilo pravo uživanje slikati je.
Njihova kratka priča, zajedno sa našim fotografijama objavljena je na Wannabe Magazine, a više o tome možete pročitati ovde.