Thursday, 8 November 2012

Venčanje :: Katarina + Marko

Venčanje Katarina i Marka je bilo jedno od onih venčanja iz snova... Venčanje je bilo malo i romantično, a održano je u prelepoj crkvi Ružica na Kalemegdanu, zatim se proslava nastavila u jednom malom restoranu u Skadarliji. Omiljeni deo fotografisanja venčanja su nam pripreme mlade, jer se u tim trenutcima ispolji svo uzbuđenje koje se skupljalo mesecima pre venčanja... Ni kod Katarine nije bilo ništa drugačije. Meni je najzanimljiviji deo bilo fotografisanje detalja, venčanice, štikli, nakita, gde se video Katarinin odličan osećaj za modu.
Katarina je čipkanu belu venčanicu ukombinovala sa pink aksesoarima i štiklama...

Za makeup je izabrala prirodne, nežne boje...

Manuel Mota venčanicu je posle ponoći zamenila Sherry Hill haljinom...
From the bride:  Kao i svi mladenci, želeli smo da fotografije i video sa našeg vencanje budu , nista manje nego, savršeni... Sasvim slučajno, videli smo fotografije koje je Danilo radio, još mnogo pre nego što nam je venčanje i bilo zakazano,... Ali kao što znate, u životu ne postoje slučajnosti, pa eto, ni kada je odabir fotografa u pitanju. Jednostavno, malo je reći da smo bili oduševljeni svim fotografijama koje smo pogledali. Posle tog dana, nismo ni pomišljali, da bi neko drugi mogao da ovekoveči naše venčanje. Zahvaljujući Danulu, Katarini i Petru, uspeli smo da sačuvamo najdivnije i najlepše trenutke, baš onako kako smo hteli i očekivali, pa i više od toga. Oni su, mladi, inovativni, prijatni, zanimljivi, a pre svega, veliki profesionalci. Preporučujemo od sveg srca, da se i Vi prepustite radu i uživate u rezultatima ovih divnih, mladih ljudi. Neizmerno smo zahvalni i sa velikim nestrpljenjem iscekujemo sledece snimanje.
Marko i Katarina

-Katarina Sharon

Monday, 5 November 2012

Fall wedding editorial

Ovoga puta vam ne donosimo priču sa venčanja, već nešto drugačije.. U saradnji sa www.klikdovencanja.com smo uradili fotografisanje na temu jesenjeg/zimskog venčanja u prirodi.
Ideje za dekoraciju su osmislile Marine iz Klik Do Vencanja, a mi smo naravno fotografisali.
Materijala za fotografisanje je bilo mnogo.. što je za Danila bilo pravo uživanje. Ja sam se ovoga puta našla u ulozi modela, pa sam za sebe osmislila kombinaciju koju bih svakako nosila da se udajem u novembru.
Pošto je predhodnih dana bilo kišovito, bilo je malo teže izabrati pravi dan za fotkanje, ali Marine su ubole najbolji, vreme je bilo kao polovinom septembra.
Pripreme su bile prilično duge.. Pravljenje frizura, sminkanje, oblačenje, dekorisanje stolova, pravljenje cvetnih aranžmana, bidermajera..
Za svo to vreme atmosfera je bila divna.. Malo kafice, sokića, domaće rakijice, vina.. i krenuli smo.U svetu je trend praviti venčanje na otvorenom.. Ono moze da bude u vašoj basti, u restoranu, na livadi, plaži, u šumi.. Gde god da poželite.Zasladite najlepši dan u životu i postavite sto sa slatkišima.. Popcakes, Cupcakes, puslice i ostali kolačici su samo primer šta možete da stavite na vaš "slatki sto"..

Deca ce ga obozavati, a njegov izgled ce da oboji vaše venčanje..
Da bi ukrasili ovu postavku ubacili smo i stari nameštaj.. 

Vintage je uvek pun pogodak..
Čak i stari bicikl ovde deluje savršeno..


Meni su lampioni omiljeni ukras..
Atmosfera koja se njima postiže je prelepa.. 


Da li vam se dopada ideja "zimske mlade"? 
Čak i crna haljina kao venčanica izgleda romantično..


Kombinujte moderno i staro i dobićete pravu kombinaciju.. 
Crna vunena haljina koju sam nosila ide savršeno uz neurednu frizuru. Za makeup smo
izabrali tamno ljubičastu i crnu senku, a na usne sam stavila samo sjaj.
Moje omiljene čizme su se savršeno uklopile, a čipka oko vrata je final touch.


Kosu smo neuredno zavezali i ispleli indian pletenicu, a monotoniju smo razbili prirodnim cvećem nežnih pastelnih boja.
"Zimski bidermajer" je napravljen od suvog cveće.


Da bi bili glamurozni na vencanju, ne morate uvek da nosite venčanicu..
Jednostavna krem haljina uz romanticnu frizuru i upecatljivim detaljima ostavlja bez daha..


Crveni karmin, ajlajner i duge trepavice su uvek u modi.. 
Jednostavno i glamurozno.


Biseri su nezaobilani detalj na svakoj mladoj..


Vintage, vintage, vintage.. 
Od detalja za dekoraciju do pozivnica i čestitki..


Na kraju dana, svi smo bili iscrpljeni.. Radilo se sve dok mrak nije pao. Razmontiralni smo naše malo venčanje, večerali, razišli se.. 
Na kraju smo svi jedva čekali da vidimo konačan rezultat, zato smo Danilo i ja požurili kući i odmah počeli da sređujemo fotografije.. isto veče smo ih objavili na facebooku i uskoro su počeli da stižu komentari..
Svi su prezadovoljni, kao i mi.. Reči hvale su nas naterale da odmah počnemo da razmišljamo o sledećem editorijalu i sledećoj temi... Mi jedva čekamo, a vi?

-Katarina Sharon

Zahvaljujemo se timu sa kojim smo radili, posebno Marinama.

Fotograf: Danilo Vasić
Organizacija i dekoracija: Klik Do Venčanja
Sminka: Milica Božić
Frizura: Studio OM&Aleksandra Ćurguz
Popcakes by Sandra
Čestitke&Pozivnice: Gungula