Monday, 18 February 2013

Venčanje :: Ivana + Mirko

Venčanje Ivane i Mirka je jedno od poslednjih koje smo radili 2012. godine. 
Skup najbližih počeo je u dvorištu Ivanine prelepe kuće. Prvo što smo primetili bila je plaža iza njene kuće i tako je lokacija za bridal session otkrivena! Ivana i Mirko su zaista želeli da se posvete stvaranju najlepših uspomena, pa su sutrašnji dan odvojili za fotografisanje.
Mirko je bio najviše zadužen za stvaranje sjajne atmosfere. Svojim humorom i energijom nam je odvraćao pažnju od paklene vrućine.


-Danilo i Katarina


Saturday, 16 February 2013

Budući da je naš sajt u izradi, ovaj blog će konačno dobiti formu pravog bloga. :) #mehappy
Svake nedelje ćemo vas obaveštavati novostima sa venčanja, raznih wedding događaja i iz naših života (koji je faktički jedan :)). Juče je bio dan državnosti i kako fakulteti nisu radili zaputili smo se u Beograd da se vidimo sa budućim mladama i zakažemo po koji posao (svašta se krčka).. Stavili smo obaveštenje da dolazimo i stigla nam je poruka na Facebooku. Danijela Stanković Vujišić, gospođa koja stoji iza brenda MarryEd nas je pozvala da dođemo na Wedding Weekend i upoznamo se. Dok smo obavljali mali business talk, došlo je vreme za reviju venčanica, pa nas je gospođa Danijela zamolila da ostanemo. Ovo su venčanice koje su se nama najviše svidele. 
Unpared se izvinjavamo zbog kvaliteta fotki, ali i nama se desi da ostanemo zatečeni bez foto aparata :)


Tuesday, 12 February 2013

Wedding book :: Vesna + Momčilo

OBAVEŠTENJE

U petak 15.02.2013. smo u Beogradu. Ukoliko želite da se vidite sa nama možete nam se javiti na 0604455041 ili na mail danilo.vasic@gmail.com i zakazati sastanak.

Danilo Vasic i Katarina Sharon Macut.