Saturday 30 March 2013

DaniloAndSharon.com

Konačno! Ovaj put vam se javljamo presrećni jer vam predstavljamo naše novo ime, novi sajt, sa novim blogom i u isto vreme tužni, jer se opraštamo od dosadašnjeg.
Posle mnogo truda i dana rada, spremni smo da vidite šta smo uradili!
Naravno, voleli bismo da čujemo i vaše mišljenje :)

POSETITE WWW.DANILOANDSHARON.COM

Thursday 21 March 2013

Styled engagement shoot

Iako je ovo fotografisanje počelo kao stilizovana veridba završilo se kao prelepa ljubavna priča. Marina i Petar su divan par. Iako su već dugo zajedno (i skoro dve godine u braku) već na prvi pogled se vidi da su i dalje zaljubljeni do ušiju! 
Marinu ste već mogli da upoznate na sajtu Klik Do Venčanja gde zajedno sa drugom Marinom pomaže budućim mladencima u pripremi i organizaciji njihovog najbitnijeg dana. Zajedno smo već radili stilizovano fotografisanje koje možete videti ovde, a uskoro možete očekivati još mnogo ovakvih priča. 
U novembru prošle godine smo sa ekipom Klika uhvatili poslednji sunčan dan za fotografisanje, a ove godine prvi.
Na fotografijama je prikazana iskrena ljubav, romantika i zabava - baš ono što krasi ovaj divan par. I na kraju želimo da dodamo da je Pera definitivno osvojio titulu najkul  muškarca na fotografisanju!



















Organizacija i dekoracija: Klik do venčanja

Monday 18 March 2013

Jedi uči voli

Osim što volimo da fotografišemo, gledamo filmove, provodimo vreme sa našim kucama Billy-em i Benny-em, obožavamo da putujemo i klopamo (ovaj deo je najbitniji :)). Oduševljena filmom Julie and Julia (najiskrenije ga preporučujem) počela sam da pišem blog o jelima koje kuvam. Danilu se ideja odmah dopala, jer je to značilo da će svaki dan (skoro, jer nekad sve ode u kantu) jesti nešto fino. Osim toga, jedan od razloga što sam počela da pišem je što recept zaboravim čim se operu sudovi posle jela, a ovako ih skupljam sve na jedno mesto.
Ukoliko ste gladni posetite www.jediucivoli.tumblr.com možda nađete nešto što vam se dopada.







Sunday 17 March 2013

Venčanje :: Nina + Milan

Nina je bila prava wannabe bride, jer mislim da bi svaka mlada želela da izgleda baš kao što je ona izgledala za svoj najsrećniji dan. O njenoj ljubavi prema modi smo mogli dosta da čitamo, tako da se nisam ni malo iznenadila njenim izborom haljine, stikli, frizure... Jednom rečju izgledala je savršeno. Mićko u klasičnom crno belom odelu ni malo nije zaostajao za njom i zajedno su bili pravi "fashion mladenci". Venčanje je bilo malo i intimno. Počelo je u crkvi Sv. Ružice na Kalemegdanu, a proslava se nastavila na Kalemgdanskoj terasi, gde je atmosferu zakuvao Beogradski Akustični Orkestar, ovoga puta bez Mićka (ali zapevao je i on dve, tri...). 














O ovom prelepom venčanju su pisali i na Wannabebride.rs
Haljina: Predrag Đunkić
Odelo: Modni Studio Mia Collection
Cipele: Giordano Toresi
Sminka i frizura: Studio LaMi
Muzika: Beogradski Akustični Orkestar
Torta i cupcakes: Tintolino





Engagement :: Draga + Nenad

Dok su meteorolozi najavljivali kišu i nevreme mi smo spremali fotografisanje pod kišobranima i razmenjivali linkove kako bi to moglo da izgleda. Dan pre fotografisanja nas je sve iznenadila mećava koja je promenila celu ideju. 
Draga i Nenad su bili raspoloženi za fotografisanje (Nenadu je malo više trebalo da prizna) i svakim skljocajem aparata su bili sve bolji i bolji. 
Radujemo se daljnjoj saradnji sa njima i jedva čekamo fotografisanje njihovog venčanja.











O  njima su pisali i na Wannabebride.rs
Mesto: Beograd
Šminka: Jovana Arsić





Friday 8 March 2013

Obaveštenje

U nedelju 10.03. smo u Beogradu. Ukoliko želite da se vidite sa nama pošaljite nam mail na danilo.vasic@gmail.com ili pozovite na 0604455041 i zakažite sastanak! :)